Friss hírek

Egy új korszak kezdetét hirdeti a Haas idei F1-es festése

A Haas Forma-1-es csapata kezdte meg a 2023-as bemutatók sorát. Günther Steiner csapatfőnök elárulta, mi motiválta az istállót a „modernizált” kinézet megalkotása során.

Kedden magyar idő szerint délután háromkor megkezdődött a 2023-as Forma-1-es szezon egyik legérdekesebb időszaka, az autóbemutatók ideje. A sort a Haas kezdte egy online leleplezéssel, amely során felfedték a VF-23 kódjelű autó fekete-fehér-piros színkombinációjú kinézetét. Az új festés Günther Steiner csapatfőnök szerint egy új korszak kezdetét jelöli, hiszen a csapathoz az idei évben névadó szponzorként csatlakozott a MoneyGram pénzügyi szolgáltató.

„Természetesen én is osztozom a leleplezést övező izgalomban. Az előszezoni időszakban ez egy mérföldkőnek számít, ami azt jelzi, hogy még egy lépéssel közelebb kerültünk vágyaink megvalósulásához, vagyis a versenyzéshez.”

Hirdetés
 

„Tetszik a festés. Az összhatás kétségkívül modernebb, ami illik a névadó szponzorunk, a MoneyGram érkezésével kezdődő új korszakhoz. Az évnek ez egy izgalmas időszaka, és örülök, hogy mi kezdhettük meg a leleplezések sorát. A figyelmünk azonban a szezonra való felkészülésre összpontosul” – magyarázta a csapatvezető.

A Haas F1 alapítója és elnöke, Gene Haas abban bízik, az idei évre megújult pilótapárosukkal sikerül javítaniuk a tavaly megszerzett konstruktőri nyolcadik helyezésükön.

„A 2023-as szezonra természetesen a stabilabb pontszerzések a céljaink. Úgy gondolom, Kevin Magnussennel és Nico Hülkenberggel olyan tapasztalt párossal rendelkezünk, akik vasárnaponként képesek lesznek ennek megfelelő eredményeket elérni” – magyarázta az amerikai cégtulajdonos.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!