Orosz Nagydíj

Egyenesen a Hungaroringre 2

„Egyenesen a Hungaroringre 2” szlogennel kerül sor idén már második alkalommal az állami társaságok sikeres együttműködésére a 2013. évi Formula 1 Magyar Nagydíj megrendezése kapcsán.


„Egyenesen a Hungaroringre 2” szlogennel kerül sor idén már második alkalommal az állami társaságok sikeres együttműködésére a 2013. évi Formula 1 Magyar Nagydíj megrendezése kapcsán.

Az együttműködésben résztvevő állami tulajdonú társaságok lehetőséget kívánnak biztosítani a 2013. évi Formula 1 Magyar Nagydíj július 28-i vasárnapi futamának megtekintésére a magyarországi érdeklődők azon körének, akik számára eddig ez a rendezvény a magas belépődíj miatt nem volt elérhető.

A feladat megfogalmazásában szerepelt a lehető legegyszerűbb finanszírozási és áttekinthető technológiai megoldás kialakítása mind az érdeklődők, mind a résztvevő társaságok tekintetében. Az együttműködés elsődleges célja a fővároson kívül élők mozgósítása, a kedvezményes belépővel ugyanis az ország minden pontjáról térítésmentesen utazhatnak el a szurkolók a mogyoródi futamra. Ezen állami vállalatok összefogásának eredményeként az ország legtávolabbi pontjáról is ingyenesen elérhető tömegközlekedéssel a Magyar Nagydíj!

Amennyiben egy magánszemély a 2013. évi Magyar Nagydíj vasárnapi napjára érvényes, kedvezményes árú jegyet vásárol, a jegy azt is biztosítja, hogy azzal térítésmentesen lehet utazni a futam napján a MÁV START Zrt. menetrend szerinti járatain, a GYSEV Zrt által előre kijelölt menetrend szerinti vonatokon és a Volánbusz társaságok (24 Volánbusz társaság) azon helyközi járatain, amelyek az érintett vonatokhoz biztosítják az utasok reggeli szállítását és az esti vonatokhoz kapcsolt visszaszállítást.

A Formula 1-es belépőjegy tulajdonosa Budapest területén szintén térítésmentesen igénybe veheti a metró vonalakat, továbbá a Gödöllői HÉV vonalán Budapest Ilonatelep és Mogyoród HÉV állomás között a 24 és 72 órás jeggyel, valamint Budapest kártyával rendelkezőknek egyéb, kiegészítő jegy vásárlása nem szükséges.

A Volánbusz Zrt által biztosított Hungaroring járatokat, amelyek az Árpád hídtól indulnak és Mogyoród Templom térig közlekednek folyamatos menetrenddel oda-vissza, szintén térítésmentesen vehetik igénybe a vendégek. Közlekedési célokra a jegyet a futam napján 0 órától 24 óráig lehet felhasználni.

A Magyar Nagydíj csak vasárnapi napjára szóló állóhely ára 9990 forint, valamint ez évben bevezetésre kerül ezen akció keretében az ülőhely is, amely 19990 forintba kerül és szintén magába foglalja az utazási költségeket is. A belépőjegyek megvásárolhatók az Ostermann Forma 1 Kft. Irodájában, a kijelölt MOL töltőállomásokon, az Ibusz irodákban, valamint a www.ostermann.hu weboldalon.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS