Egyértelmű jelzés: Hamilton készen áll a visszavágásra!

Bár Toto Wolff néhány hete még attól tartott, Lewis Hamilton csalódottságában hátat fordít a Forma-1-nek, a Mercedes csapata nemrég közösségi oldalain viszonylag egyértelmű üzenetet küldött: a hétszeres világbajnok 2022-ben visszatér, hogy harcba szálljon nyolcadik világbajnoki címéért.

A brit versenyző Abu Dhabiban az utolsó körben maradt alul Max Verstappennel szemben, így elbukta a világbajnoki címet. Hamilton a szezonzáró óta nem is szólalt meg nyilvánosan, és közösségi oldalain sem üzent.

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke ugyanakkor azt mondta, csak azt reméli, a brit versenyző csalódottságában nem dönt úgy, hogy hátat fordít a Forma-1-nek.

Nos, a Mercedes csapata hétvégén egyértelmű jelét adta annak, Hamilton készen áll arra, hogy visszatérjen a versenypályára! A német csapat egy fotót osztott meg közösségi oldalain az alábbi szöveggel: „A csapás egyeseket megtör; másokat rekorddöntésre késztet.”

Mindez pedig arra utal, Hamilton 2022-ben mindent megtesz majd azért, hogy megszerezze pályafutása 8. világbajnoki címét, lehagyva ezzel a hozzá hasonlóan 7 bajnoki diadallal rendelkező Michael Schumachert.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!