Ekkor kezdődik az idei első F1-es időmérő Bahreinben - F1VILÁG.HU

Ekkor kezdődik az idei első F1-es időmérő Bahreinben

HIRDETÉS
Szombaton az utolsó szabadedzéssel, valamint az időmérővel folytatódik a Forma-1-es Bahreini Nagydíj programja. Ne maradj le!
BAHRAIN, BAHRAIN - MARCH 03: Sergio Perez of Mexico driving the (11) Oracle Red Bull Racing RB19 stops in the garage during practice ahead of the F1 Grand Prix of Bahrain at Bahrain International Circuit on March 03, 2023 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

A nyitónapon Fernando Alonso érte el a legjobb köridőt az Aston Martinnal, így úgy tűnik, a brit istálló is beleszólhat majd az élen zajló küzdelmekbe. Az időmérős tempó tekintetében az elemzések alapján a Red Bull viszi a prímet a Ferrari előtt, de az Aston Martin és a Mercedes is ott van az elejében.

A Forma-1 csapatai magyar idő szerint 12 óra 30 perckor folytatják a munkát az utolsó szabadedzésen, míg az időmérőt délután 4 órától tartják. Az F1Világgal természetesen ezúttal sem maradsz le semmiről: folyamatos hírszolgáltatásunk mellett élő szöveges tudósítás formájában is beszámolunk a bahreini eseményekről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

F1VILÁG.HU (@f1vilag) által megosztott bejegyzés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!