Ekkor lesz az F1-es időmérő Belgiumban - F1VILÁG.HU

Ekkor lesz az F1-es időmérő Belgiumban

HIRDETÉS
A pénteki szabadedzések után szombaton az utolsó gyakorlással, majd az időmérővel folytatódik a Forma-1-es Belga Nagydíj programja – ne maradj le!
77 BOTTAS Valtteri (fin), Alfa Romeo F1 Team ORLEN C42, action during the Formula 1 Rolex Belgian Grand Prix 2022, 14th round of the 2022 FIA Formula One World Championship from August 26 to 28, 2022 on the Circuit de Spa-Francorchamps, in Francorchamps, Belgium - Photo Florent Gooden / DPPI

A nyitónapon a Red Bull versenyzője, Max Verstappen volt a leggyorsabb, ő azonban bajnoki riválisához, Charles Leclerc-hez hasonlóan rajtbüntetést kap majd Spában, így a szombati időmérő eredményétől függetlenül a mezőny végéről startolnak majd. Nem ők az egyetlenek, akiket hátrébb sorolnak, így a minél jobb rajtpozíció kiharcolása érdekében azért nekik is pályára kell majd gurulniuk ma délután.

A Forma-1-es program 13 órakor a 3. szabadedzéssel folytatódik majd, az időmérőt pedig délután 4 órától rendezik Spa-Francorchamps-ban. Az F1Világon természetesen minden fontos információról beszámolunk a hétvége folyamán, és érdemes benézni az F1Világ Paddockba is, ahol percrekészen tudósítunk a nap eseményeiről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

F1VILÁG.HU (@f1vilag) által megosztott bejegyzés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!