Ekkor lesz az F1-es Miami Nagydíj időmérője - F1VILÁG.HU

Ekkor lesz az F1-es Miami Nagydíj időmérője

HIRDETÉS
Max Verstappen elsőségével zárult a Forma-1-es Miami Nagydíj pénteki napja, a program pedig szombaton egy utolsó edzéssel, majd az időmérővel folytatódik. Ne maradj le!
MIAMI INTERNATIONAL AUTODROME, UNITED STATES OF AMERICA - MAY 05: Lance Stroll, Aston Martin AMR23, leads Sir Lewis Hamilton, Mercedes F1 W14 during the Miami GP at Miami International Autodrome on Friday May 05, 2023 in Miami, United States of America. (Photo by Mark Sutton / LAT Images)

Miami tavaly mutatkozott be az F1-es versenynaptárban, idén tehát második alkalommal vendégeskednek ott a királykategória versenyzői. Egyelőre úgy tűnik, a Red Bull továbbra is a többiek előtt jár, a Ferrari, a Mercedes és az Aston Martin között azonban remek küzdelem bontakozhat ki ezen a hétvégén is.

A Miami Nagydíj programja magyar idő szerint 18 óra 30 perckor folytatódik a harmadik szabadedzéssel, míg az időmérőt meglehetősen későn, 22 órától rendezik Floridában.

Az F1-es Miami Nagydíj eseményeiről természetesen folyamatosan beszámolunk az F1Világon, így érdemes naponta többször is visszalátogatni hozzánk!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!