Ekkor lesz az F1-es Monacói Nagydíj időmérője - F1VILÁG.HU

Ekkor lesz az F1-es Monacói Nagydíj időmérője

HIRDETÉS
Charles Leclerc és a Ferrari elsőségével zárult a Forma-1-es Monacói Nagydíj nyitónapja pénteken. Az olasz istálló meglehetősen nagy előnyből várhatja a folytatást, de biztosra vehetjük, hogy a Red Bull is összekapja magát az időmérőre!
CIRCUIT DE MONACO, MONACO - MAY 27: Carlos Sainz, Ferrari F1-75 during the Monaco GP at Circuit de Monaco on Friday May 27, 2022 in Monte Carlo, Monaco. (Photo by Zak Mauger / LAT Images)

Leclerc-nek eddig nem sok babér termett hazai pályán, idén azonban különösen jó esélye van arra, hogy a győzelemért harcoljon, hiszen a Ferrari versenyautója eddig minden pályán ütőképesnek mutatkozott. A fiatal pilóta mindkét pénteki szabadedzésen a leggyorsabb volt, eddigi legfőbb ellenfele, Max Verstappen viszont csak a 4. helyen zárta a napot, bő 4 tizedes lemaradással.

A Red Bullnál elismerték, rossz irányba indultak el a beállításokkal, a 13 órakor kezdődő utolsó szabadedzésen azonban még lesz lehetőség korrigálni a dolgokat, így egy igazán izgalmas időmérőre van kilátás.

Monte-Carlóban ráadásul különösen fontos a jó rajtpozíció, hiszen a szűk utcai pályán rendkívül nehéz előzni. A Forma-1-es Monacói Nagydíj időmérő edzését 16 órától rendezik majd.

Az F1Világon természetesen folyamatosan beszámolunk a legfrissebb hírekről, és érdemes benézni az F1Világ Paddockba is percrekész információkért!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!