Ekkor rajtol az F1-es Ausztrál Nagydíj! - F1VILÁG.HU

Ekkor rajtol az F1-es Ausztrál Nagydíj!

HIRDETÉS
Vasárnap, Melbourne-ben rendezik a 2023-as Forma-1-es idény harmadik versenyét, az Ausztrál Nagydíjat. Ne felejts el ébresztőt állítani!
MELBOURNE GRAND PRIX CIRCUIT, AUSTRALIA - APRIL 01: Charles Leclerc, Ferrari SF-23 during the Australian GP at Melbourne Grand Prix Circuit on Saturday April 01, 2023 in Melbourne, Australia. (Photo by Glenn Dunbar / LAT Images)

A pole pozícióból a vb-címvédő Max Verstappen startol majd Ausztráliában, a holland mögött pedig meglepetésre a Mercedesek zártak, míg a Ferrari ezúttal sem tudott jó formában teljesíteni. Fernando Alonso viszont ott van ismét a mezőny elejében, így újra egy izgalmas küzdelemre van kilátás.

Az időeltoltódás miatt természetesen nem a jól megszokott délutáni időpontban kell a készülékek elé ülni, aki pedig nem akar lemaradni, az mindenképpen kénytelen lesz kihagyni a vasárnapi szunyókálást!

A verseny magyar idő szerint reggel 7 órakor kezdődik majd, az F1Világ.hu-n pedig természetesen folyamatosan beszámolunk a legfrissebb információkról, a futamot követően pedig minden lényeges hírt megtalálsz weboldalunkon, valamint közösségi oldalainkon!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!