Ekkor rajtol az F1-es Kanadai Nagydíj - F1VILÁG.HU

Ekkor rajtol az F1-es Kanadai Nagydíj

HIRDETÉS
Sebastian Vettel indulhat majd a pole pozícióból a 2019-es Forma-1-es világbajnoki sorozat hetedik versenyén, a Kanadai Nagydíjon. A német mellett Lewis Hamilton várhatja a piros lámpák kialvását.
MONTREAL, QUEBEC - JUNE 08: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during qualifying for the F1 Grand Prix of Canada at Circuit Gilles Villeneuve on June 08, 2019 in Montreal, Canada. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-1ZK9W8EZD2111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

A szombati időmérő után a mai versenyre is nagy izgalmak várhatóak, a montreali versenypályán ugyanis a Ferrari valóban képes felvenni a versenyt a Mercedesszel.

Az időeltolódás miatt a versenyt természetesen nem a megszokott, kora délutáni időben tartják: a felvezető kör magyar idő szerint 20 óra 10 perckor kezdődik.

Fontos változás továbbá, hogy a futamot ezúttal nem az M4 Sport, hanem a Duna közvetíti majd.

A versenyhétvégéről minden fontos információt megtalálsz az F1VILÁG.HU-n, de érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, illetve fent vagyunk az Instagramon is

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!