Ekkor rajtol az F1-es Spanyol Nagydíj - F1VILÁG.HU

Ekkor rajtol az F1-es Spanyol Nagydíj

HIRDETÉS
Charles Leclerc és Max Verstappen rajtolhat az első sorból a 2022-es Forma-1-es világbajnoki sorozat hatodik versenyén, a Spanyol Nagydíjon. Ne maradj le!
BARCELONA, SPAIN - MAY 21: Sergio Perez of Mexico driving the (11) Oracle Red Bull Racing RB18 on track during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of Spain at Circuit de Barcelona-Catalunya on May 21, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Ahogyan arra számítani lehetett, a barcelonai időmérő is a Ferrari és a Red Bull küzdelmét hozta: a kvalifikáció nem is volt izgalommentes, hiszen sem Leclerc-nek, sem Verstappennek nem mentek simán a dolgai, végül a Ferrari pilótája került ki győztesen.

Az persze, hogy a futamon ki lesz a nyerő, még nagy kérdés, hiszen a versenytempó mellett a gumikezelés is óriási szerepet játszik majd a katalán hőségben, ráadásul a hétvégén a Mercedeseknek is sikerült jelentős előrelépéseket tenniük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

F1VILÁG.HU (@f1vilag) által megosztott bejegyzés

A Forma-1-es Spanyol nagydíj 15 órakor rajtol majd, az F1Világon pedig folyamatosan beszámolunk a legfrissebbekről a versenynap során!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!