Kattints, és kövesd velünk a Stájer Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Ekkor tartják az F1-es időmérőt – már ha megtartják!

Max Verstappen elsőségével zárult a Forma-1-es Stájer Nagydíj pénteki edzésnapja, szombaton pedig a harmadik szabadedzéssel és az időmérővel folytatódik a program – már amennyiben az időjárás engedi!

A mai napra ugyanis komoly esőzést és viharokat is jósolnak a Red Bull Ring környékére. Szombat reggelre borult idő fogadta az F1 mezőnyét Spielbergben, a csapadék pedig már meg is érkezett a versenyhétvége helyszínére.

Ekkor kezdődik a Stájer Nagydíj harmadik, egyben utolsó szabadedzése, míg a kvalifikációt 15 órától rendeznék a spielbergi versenypályán.

Fennáll azonban a veszélye annak, hogy a rengeteg eső miatt nem tudják megrendezni a mára tervezett időmérőt, amit így vasárnap délelőttre tehetnek át – erről Michael Masi versenyigazgató már egyeztetett is a csapatokkal.

Amennyiben vasárnap sem tudják lefutni a kvalifikációt, úgy a második szabadedzés végeredménye határozhatja meg a rajtsorrendet.

A Stájer Nagydíj minden fontos eseményéről beszámolunk az F1Világ.hu-n, és érdemes követni élő feedünket is, ahol folyamatosan beszámolunk a Red Bull Ringen történtekről.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövesd velünk élőben a spielbergi eseményeket!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!