Elégedett újoncaival a Marussia csapata

Pozitív benyomásokat tett a csapat vezérkarára a Marussia újonc versenyzőpárosa, Max Chilton és Luiz Razia.


Pozitív benyomásokat tett a csapat vezérkarára a Marussia újonc versenyzőpárosa, Max Chilton és Luiz Razia.

Az orosz istálló múlt héten, Jerezben tesztelte először 2013-as autóját, nincs azonban könnyű dolga, idén ugyanis két tapasztalatlan versenyzővel vág neki a bajnoki sorozatnak.

„Luiz és Max is jól teljesített Jerezben, elvégeztek mindent, amit kértünk tőlük első tesztjükön az új autóval” – mondta Dave Greenwood, a Marussia főmérnöke.

„Nem volt könnyű hetük: felül kellett kerekednünk az autó gyermekbetegségein, emiatt pedig nem volt könnyű elkapniuk a ritmust.”

„Mindazonáltal remekül alkalmazkodtak, teljes mértékben a mérnöki programra fókuszáltak, és visszajelzéseik nagyon komplettek voltak. Jerez remek alapokkal szolgált számunkra, a következő két hétben pedig tovább tesztelünk majd versenyzőinkkel. Biztosak vagyunk abban, hogy képesek lesznek megbirkózni a kihívással.”

Az előszezon második tesztjén február 19-22. között tartják majd a Spanyol Nagydíjnak is otthont adó barcelonai versenypályán.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!