Elhagyja norfolki bázisát a Caterham

Elhagyja norfolki bázisát és Leafildbe költözik a Caterham Forma-1-es alakulata – jelentette be a gárda szerdán hivatalos közleményben.


Elhagyja norfolki bázisát és Leafildbe költözik a Caterham Forma-1-es alakulata – jelentette be a gárda szerdán hivatalos közleményben.

A csapat a Leafield Technology Centre nevű létesítményben folytatja majd a munkát, mely annak idején az Arrows F1-es csapatának székhelyéül szolgált.

A területet később a Super Aguri használta főhadiszállásaként, amikor 2006-ban bemutatkozott a királykategóriában.

A Caterham várhatóan augusztusban költözik majd, és abban bízik, az új székhelynek hála még erősebbé válik majd.

„A hinghami bázis otthonunkként szolgált azóta, hogy neveztük a Forma-1-es világbajnoki sorozatba 2009 szeptemberében, rendkívüli módon kiszolgált bennünket, remek platformot biztosított ahhoz, hogy megalapítsuk F1-es és GP2-es csapatunkat” – fogalmazott Tony Fernandes csapatfőnök.

„Mindazonáltal, ahogy mindkét csapat fejlődött, és miután megalapítottuk a Caterham csoportot, világossá vált számunkra, hogy egy olyan otthonra van szükségünk, mely megadja a lehetőséget arra, hogy elérjük jövőbeli terveinket úgy a versenypályán, mint azon kívül.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!