Friss hírek

Elhunyt a Haas F1-es csapatának egyik tagja

Elhunyt a Haas Forma-1-es istálló egyik csapattagja – Martin Shepherd még 2019 júliusában szenvedett súlyos motorbalesetet.

Az amerikai istálló nemrég közösségi oldalain számolt be a szakember haláláról.

„Barátunkra és kollégánkra, Martin Shepherdre emlékezünk, aki a hétvégén távozott közülünk. Népszerű csapattárs volt a garázsban állandó mosolyával és munka iránti szenvedélyével. Részvétünket küldjük családjának és barátainak” – írta az istálló a Twitteren.

A német Sport 1 értesülései szerint Shepherd még 2019 júliusában szenvedett súlyos motorbalesetet, 2020 májusában a család és a barátok gyűjtésbe kezdtek, hogy finanszírozni tudják kezelésének, illetve rehabilitációjának költségeit. A megcélzott 5000 helyett több mint 29500 angol fontot gyűjtöttek össze az adományozók ez több mint 12 millió forintnak megfelelő összeg.

A Haas szakembere balesete után 3 hónapon át szorult intenzív kezelésre, és számos műtéten esett át súlyos fejsérülései és törései miatt. Martin Shepherd kitartóan harcolt a gyógyulásért, az Emilia-Romagna Nagydíj hétvégéjén halt bele sérüléseibe – ahogyan arról a Haas csapata tájékoztatást adott.

Nyugodjon békében!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Elhunyt a Haas F1-es csapatának egyik tagja
Élő közvetítés: Az FIA díjátadó gálája
Wolff: A szűk oldalszekrényeknek nem volt közük a gyenge teljesítményhez
Teljesen más lesz az Aston Martin 2023-as F1-es autója, mint az idei
Ma veheti át második vb-trófeáját Max Verstappen
Szakított kedvesével Charles Leclerc

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!