Elindította internetes TV-szolgáltatását a Forma-1 - F1VILÁG.HU

Elindította internetes TV-szolgáltatását a Forma-1

HIRDETÉS
Fotó: Formula 1

Szerdán este elindította internetes TV-szolgáltatását a Forma-1.

A száguldó cirkusz streaming-oldalán a hétvégi Spanyol Nagydíjtól kezdve az előfizetők élőben követhetik majd a versenyhétvégék eseményeit, beleértve a szabadedzéseket, az időmérőket és a versenyeket is.

Sőt, a Forma-1 folyamatosan bővíti archívumát is, így visszanézhetőek lesznek majd az elmúlt évtizedek versenyei is, emellett pedig további exkluzív tartalmakat kínálnak a rajongóknak.

A platform az f1tv.formula1.com hivatkozáson érhető el, és két előfizetési mód közül lehet választani.

A „fapadosabb” F1 TV Access szolgáltatással élőben nem követhetőek ugyan az események, ám bármikor visszanézhetőek, emellett pedig live-timing szolgáltatást, valamint az archívumot is felkínálják az előfizetőknek.

A valamivel drágább (évente kb. 20.500 Ft) F1 TV Pro előfizetéssel pedig élőben lehet követni a versenyhétvégék eseményeit, exkluzív belső kamerás felvételekhez juthatnak hozzá a nézők, valamint vágatlan rádióforgalmazáshoz, live-timinghoz, illetve természetesen az archívumhoz.

Az adatbázis folyamatosan bővül, de jelen cikk megírásakor már rengeteg versenyt vissza lehet nézni a platformon, köztük olyan emlékezetes versenyeket, mint az 1998-as Belga Nagydíj, vagy a 2008-as Brazil Nagydíj.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!