Elismerték: Nem a bemutatott autót viszi pályára a Red Bull - F1VILÁG.HU

Elismerték: Nem a bemutatott autót viszi pályára a Red Bull

HIRDETÉS
A Red Bull Forma-1-es istállója pénteken egy nagy leleplezés keretében mutatta be idei versenygépét, Christian Horner csapatfőnök azonban elismerte, a szezonnyitóra „kicsit más” autóval készülnek.
NEW YORK, NEW YORK - FEBRUARY 03: The Oracle Red Bull Racing RB19 is unveiled during the Oracle Red Bull Racing Season Launch 2023 at Classic Car Club Manhattan on February 03, 2023 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images for Oracle Red Bull Racing) // FIA / Getty Images / Red Bull Content Pool // SI202302030524 // Usage for editorial use only //

Az energiaitalos F1-es csapat pénteken tartott ünnepélyes csapatbemutatót New Yorkban, ahol bejelentették a Forddal kötött új megállapodásukat, valamint természetesen leleplezték az idei autójukat és festésüket is. A ceremóniának is beillő esemény azonban sokak számára csalódást okozott, ugyanis a Red Bull az utóbbi évek sajnálatos trendjét követve valójában nem a versenyzésre kész autóját mutatta be, hiába nevezték RB19-nek a helyszínre szállított autót. Erről az eseményt követően Christian Horner csapatfőnök beszélt.

„Úgy gondolom, a ma bemutatott autó kicsit más lesz, amikor Bahreinben pályára hajtunk. A mai nap inkább arról szólt, hogy bemutassuk a csapat partnereit, az idei törekvéseit és a természetesen a Forddal kötött izgalmas megállapodást.

„Ez az első alkalom a Red Bull Racing számára, hogy ezen a piacon, az Egyesült Államokban tartott bemutatót. Szóval igen, a ma látottak nem tükrözik teljesen azt, amire néhány hét múlva Bahreinben számíthatunk” – magyarázta a csapatvezető.

A lepelezés során egyébként az is kiderült, hogy még a csapat címvédő pilótája, Max Verstappen sem látta az igazi RB19-et.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!