Friss hírek

Elismerték: Nem a bemutatott autót viszi pályára a Red Bull

A Red Bull Forma-1-es istállója pénteken egy nagy leleplezés keretében mutatta be idei versenygépét, Christian Horner csapatfőnök azonban elismerte, a szezonnyitóra „kicsit más” autóval készülnek.

Az energiaitalos F1-es csapat pénteken tartott ünnepélyes csapatbemutatót New Yorkban, ahol bejelentették a Forddal kötött új megállapodásukat, valamint természetesen leleplezték az idei autójukat és festésüket is. A ceremóniának is beillő esemény azonban sokak számára csalódást okozott, ugyanis a Red Bull az utóbbi évek sajnálatos trendjét követve valójában nem a versenyzésre kész autóját mutatta be, hiába nevezték RB19-nek a helyszínre szállított autót. Erről az eseményt követően Christian Horner csapatfőnök beszélt.

„Úgy gondolom, a ma bemutatott autó kicsit más lesz, amikor Bahreinben pályára hajtunk. A mai nap inkább arról szólt, hogy bemutassuk a csapat partnereit, az idei törekvéseit és a természetesen a Forddal kötött izgalmas megállapodást.

Hirdetés
 

„Ez az első alkalom a Red Bull Racing számára, hogy ezen a piacon, az Egyesült Államokban tartott bemutatót. Szóval igen, a ma látottak nem tükrözik teljesen azt, amire néhány hét múlva Bahreinben számíthatunk” – magyarázta a csapatvezető.

A lepelezés során egyébként az is kiderült, hogy még a csapat címvédő pilótája, Max Verstappen sem látta az igazi RB19-et.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!