Ellenszegül Monaco: Idén is lesznek F1-es rajtrácslányok!

Fotó: TAG Heuer
Grid girls, Monaco Grand Prix, TAG Heuer

Ellenszegülnek a Liberty Media kérésének a Forma-1-es Monacói Nagydíj szervezői – a május végi versenyen ott lesznek a csinos hölgyek, igaz, táblát nem tartanak a versenyautók előtt.

A rajongók körében nagy visszhangot váltott ki a Forma-1 tulajdonosainak azon döntése, miszerint a 2018-as szezonban már nincsenek rajtrácslányok a versenyhelyszíneken, helyüket pedig gyerekek vették át.

A Liberty Mediánál azzal indokolták a döntést, a csinos hölgyek nem illenek bele a Forma-1 jövőképébe.

A Forma-1 legcsillogóbb helyszínén, Monacóban azonban idén is ott lesznek a rajtrácslányok, erről a Monacói Autóklub elnöke, Michel Boeri biztosította a rajongókat.

„Amerikai barátaink attól félnek, hogy sérti a női egyenjogúságot az, ha fiatal hölgyeket alkalmazunk, akik táblát tartanak” – mondta Boeri.

„A mi hoszteszeink modell- és kommunikációs iskolákba járnak. Olyan lehetőségeket kapnak a nagydíjhétvége során, mely összhangban van a képzettségükkel, és fizetést is kapnak.”

„A rajtrácslányok elegánsak és képviselik Monacót. A lányok ott lesznek – nyilván táblát nem tartanak, de kommunikációs hoszteszként alkalmazzuk őket. Gyönyörűek, és hozzátartoznak a Forma-1-hez. Miért kellene útját állnom annak, hogy 30 lány megélhetését biztosítsuk?”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!