Friss hírek

Elmarad az F1-es Szingapúri Nagydíj

Sajtóértesülések szerint 2021-ben is elmarad a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj a koronavírussal szembeni helyi intézkedések miatt, azonban a versenynaptárban emiatt nem lesz kevesebb nagydíjhétvége.

Habár még sem a Forma-1, sem a szervezők nem erősítették meg hivatalosan, valószínűleg idén is elmarad a Szingapúri Nagydíj, amelyet október 3-án rendeztek volna, miután az ország továbbra is tartja a beutazási korlátozásokat. 

A RaceFans értesülései szerint a Foma-1 vezetősége három alternatívát is kilátásba helyezett, hogy pótolják a kiesett hétvégét a 2021-es versenynaptárban. 

Hirdetés
 

Az egyik opció szerint egy plusz verseny lehet Amerikában, így az október 24-i futam mellett egy héttel korábban még egyet rendezhetne az állam. Ezzel a megoldással a Japán Nagydíjat egy héttel korábban rendeznék. 

A másik alternatíva a Kínai Nagydíj megrendezése lenne, amelyet áprilisban tartottak volna, így szintén tartani tudnák a 23 tervezett nagydíjat. 

A harmadik lehetőség pedig az lenne, ha Törökország rendezne futamot, amely a Kanadai Nagydíj helyett már felmerült egy lehetőségként, azonban a brit kormány vörös listára tette az országot, így ellehetetlenült volna a csapatok utaztatása.  

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Elmarad az F1-es Szingapúri Nagydíj
Hamilton a leggyorsabb a szingapúri nyitóedzésen!
Sajtóhír: De Vries aláírt az AlphaTaurihoz!
Alonso: Amit Verstappen tud, azt nem lehet tanítani!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!