A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Eltiltással fenyegeti versenyzőit a Force India

Eltiltással fenyegette meg versenyzőit, Esteban Ocont és Sergio Perezt a Force India csapata azok után, hogy a két pilóta a Belga Nagydíjon ismét összetűzésbe keveredett a versenypályán.

Ocon és Perez kétszer is összeütköztek a spa-francorchampsi versenyen, mindkét alkalommal Ocon volt a szenvedő fél, hiszen kétszer is közel került a falhoz.

A második incidens ráadásul mindkettejük versenyét jelentősen befolyásolta, hiszen Perez defektet kapott, Ocon autójának pedig az első szárnya sérült meg.

A két versenyző a verseny után heves szócsatába kezdett: Ocon úgy fogalmazott, Perez az életüket sodorta veszélybe, a mexikói viszont kikérte magának az efféle megfogalmazást

A Force Indiánál pedig leszögezték, versenyzőik a folytatásban nem harcolhatnak egymással, sőt, Otmar Szafnauer, az istálló sportigazgatója nemrég úgy fogalmazott, az sem kizárt, hogy eltiltást kockáztatnak a pilóták, ha a jövőben sem tudnak viselkedni.

„Igen. Ha ez újra megtörténik, ki kell találnunk valamit. El kellene kezdenünk gondolkodni azon, kit tartanánk az autóban…” – mondta a szakember.

„Nagyon csalódott vagyok, hogy nem tudják rendezni ezeket a dolgokat egymás között – és hogy a csapatnak kell játszania a nagytestvér szerepét. Ez kiábrándító. De a csapatérdek az első, és így kell tennünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!