Élvezetes versenyen van túl Norris

Lando Norris, McLaren MCL34
Izgalmas csatákat és komoly tapasztalatokat tudhat magáénak Lando Norris, aki ma az élmezőny pilótáival mérhette össze a tudását, ami ma egy hatodik helyet hozott a konyhára.

A Mclaren fiatal brit pilótája megismételte idei legjobb eredményét, hiszen a hatodik helyen intették le. Kihasználta Verstappen beragadását a rajtnál, majd ezután az élmezőny pilótáitól tapasztalhatta meg, milyen érzés a legnagyobbak ellen harcolni élesben.

Jó móka volt, főleg az első kör. Ezúttal remekül sikerült a rajtom, kár, hogy nem tudtam Lewis elé kerülni és hogy Kimi a 4-es kanyarban külső íven be tudott jönni mellém, de nem sokat tudtam vele kezdeni, mert éppen Lewist támadtam.”

Jó volt a verseny, igazából onnantól, hogy Kimit elkaptuk, nekem inkább csak a gumikkal való spórolásról szólt, de örülünk, hogy egy Red Bullt magunk mögött tartottunk. Úgy gondolom nagyon jól teljesítünk, minden tekintetben. Egyelőre még nem merném kijelenti, hogy miénk a negyedik legjobb autó a mezőnyben, de az elmúlt futamokból kiindulva jó úton járunk, hogy ezt elérhessük” – mondta Norris az osztrák versenyt követően.

A Forma-2 tavalyi ezüstérmese hazai nagydíja előtt 22 ponttal a bajnoki pontverseny nyolcadik helyén áll, olyan neveket megelőzve, mint Kimi Raikönen és Daniel Ricciardo.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!