Emilia-Romagna Nagydíj: A szombati események percről percre - F1VILÁG.HU

Emilia-Romagna Nagydíj: A szombati események percről percre

HIRDETÉS
Imolában tartják a 2022-es Forma-1-es idény negyedik állomását, az Emilia-Romagna Nagydíjat. Ha velünk tartasz, természetesen most sem maradsz le semmiről!
77 BOTTAS Valtteri (fin), Alfa Romeo F1 Team ORLEN C42, action during the Formula 1 Grand Premio del Made in Italy e dell'Emilia-Romagna 2022, 4th round of the 2022 FIA Formula One World Championship, on the Imola Circuit, from April 22 to 24, 2022 in Imola, Italy - Photo Germain Hazard / DPPI

A legendás versenypályán a szezon első sprintfutamos hétvégéjét tartják, az időmérő edzést tehát már pénteken megrendezték, ahol a világbajnoki címvédő Max Verstappen szerezte meg a pole pozíciót. A holland mögött a bajnoki éllovas, Charles Leclerc végzett a második helyen, a Mercedesek pedig a top 10-be sem kerültek be.

A program szombaton a második szabadedzéssel folytatódik, majd 16 óra 30 perckor következik a mintegy 100 km-es sprintfutam, melynek végeredménye dönt a holnapi verseny rajtsorrendjéről.

Az F1Világon természetesen minden fontos hírről beszámolunk, az F1Világ Paddockban pedig percrekészen tudósítunk, egyenesen a helyszínről!

Az Emilia-Romagna Nagydíj percről percre

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!