Friss hírek

Ericsson a Renault-val és a Williamsszel is tárgyal

A Sauberen kívül más csapatokkal, például a Williamsszel és a Renault-val is tárgyalásokat folytat Marcus Ericsson.


A Sauberen kívül más csapatokkal, például a Williamsszel és a Renault-val is tárgyalásokat folytat Marcus Ericsson.

A svéd versenyzője az idei szezont követően jár le a svájci istállónál, és bár a hírek szerint jó kapcsolatot ápol a Sauber új tulajdonosával, Ericsson elárulta, más csapatokkal is egyeztet.

„Beszélünk néhány istállóval, köztük a Sauberrel is – de nem sok ülés maradt a jövő évre, szóval a következő hetekben kiderül” – mondta az ifjú tehetség.

„Még semmi sincs eldöntve, de remélhetőleg hamarosan tudni fogom, mi lesz. Az első számú cél a Forma-1-ben maradás, a lehető legjobb autóval.”

Arra a kérdésre, hogy tárgyal-e a Williamsszel, a Renault-val és a Force Indiával, Ericsson így felelt: „Igen.”

A svéd hozzátette, a Manorral is egyeztetéseket folytatott.

„Velük is tárgyaltunk egy kicsit. Ők is benne vannak a pakliban – gyakorlatilag mindenki, akinél van még ülés. Nyilván nem én magam intézem ezeket, hanem a menedzsmentem. Úgy gondolom, fontos fenntartani a kommunikációt minden csapattal, hogy lássuk, mi a helyzet.”

Ericsson jelenleg 3. évét tölti az F1-ben, és reméli, jövőre versenyképes autóban ülhet.

„A negyedik szezonom lesz a jövő évi, és nagyon szeretnék már olyan autóban ülni, ami egy kicsit versenyképesebb, hogy megmutassam, mire vagyok képes.”

„Úgy érzem, versenyzőként rendre előreléptem, és jobban teljesítek, de még nem igazán volt esélyem arra, hogy ezt megmutassam.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek