Friss hírek

Ericsson: Hihetetlen, hogy így megúsztam a balesetet

Marcus Ericsson

Marcus Ericsson, a Sauber versenyzője óriási balesetet úszott meg az Olasz Nagydíj pénteki szabadedzésén – karcolás nélkül. A svéd pilóta hálás azért, hogy ennyire biztonságos az F1.

Hirdetés
 

Ericsson a pénteki második edzésen bukott hatalmasat – rögtön a gyakorlás kezdetekor. (Nézd meg a videót az esetről itt!) A nagy becsapódás ellenére a Sauber-versenyző kiszállt az autóból, és saját lábán sétált be a pályakórházba, ahol megvizsgálták, és mindent rendben találtak nála.

Így Ericssonon nem múlik, hogy ma vezethessen, csupán azon, hogy a csapat újra tudja-e építeni autóját, ami viszont csúnyán összetört.

Ericsson a pénteki napot követően Twitter-oldalán üzent rajongóinak, és elmondta, mennyire örül, hogy sértetlenül megúszta az incidenst.

Örülök, hogy elmondhatom, jól vagyok ez után a hatalmas bukás után. Köszönök minden üzenetet és támogatást. Hihetetlen, hogy mennyire biztonságos ma a Forma-1. Alig várom a holnapot, hogy újra vezethessek” – nyilatkozta a svéd.

[su_spoiler title=”Videóban is üzent Ericsson a rajongóknak” style=”fancy” icon=”folder-1″]

[/su_spoiler]

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!