Érkezik a Michael Schumacher-film! - F1VILÁG.HU

Érkezik a Michael Schumacher-film!

HIRDETÉS
Michael Schumacherről szóló dokumentumfilmet mutatnak be 2019 decemberében a mozikban – a szurkolók a hétszeres világbajnok történetét ismerhetik meg alaposabban.
Fotó: Scuderia Ferrari

Díjnyertes német filmalkotók, Michael Wech és Hanns-Bruno Kammertöns rendezte azt a Michael Schumacherről szóló dokumentumfilmet, amelyet 2019. december 5-én mutatnak be a német mozikban. 

Schumacher F1-es karrierje során összesen 7 világbajnoki címet szerezett, ebből 5-öt sorozatban a Ferrarival, emellett számos rekord fűződik a nevéhez. 2012-ben vonult vissza végleg a királykategóriától – 2013 decemberében súlyos síbalesetet szenvedett, azóta orvosi kezelés alatt áll. 

A filmet a Schumacher család is támogatja, és olyan interjúkat és archív felvételeket mutatnak be, amelyeket korábban soha nem láthatott még a nagyközönség, emellett pedig a család, barátok, ellenfelek is megszólalnak majd benne. 

„Egy egy nagyon fontos év Michael Schumacher számára – az 50. születésnapja volt januárban, és az első vb-címének 25. évfordulója lesz novemberben. Nagy örömünkre szolgál, hogy Schumacher családja és menedzsmentje megtisztelt bennünket a bizalmával a filmben történő együttműködéssel. Az ő támogatásuk nélkül ez a film nem valósulhatna meg” – nyilatkozta az egyik producer, Benjamin Seikel. 

Sabine Kehm Michael Schumacher családja nevében elmondta: „Michael kiemelkedő karrierje megérdemli, hogy megünnepeljük 25 évvel az első vb-győzelme után. Örülünk, hogy a film ilyen ambiciózus és érző emberek kezében van.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!