Friss hírek

Erős a Red Bull, de Hamilton nem változtat a hozzáállásán

Leszegett fejjel folytatja a munkát a Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton, aki elmondása szerint hiába győzött Bahreinben, pontosan tudja, kiélezett küzdelem vár rá a 2021-es idényben.

Bár az idény első versenyhétvégéjén úgy tűnt, a Red Bull van a legjobb formában, Hamilton és a Mercedes végül elhappolta a győzelmet az energiaital-gyárosok elől.

Az Emilia-Romagna Nagydíjon viszont teljesen más körülmények fogadták az F1-es mezőnyt, így lehetetlen megmondani, milyen formát nyújtanak majd a csapatok. Hamilton a csütörtöki sajtótájékoztatóján arról beszélt, nem változott a hozzáállásuk, továbbra is mindent beleadnak.

„Számunkra semmi sem változott: minden egyes hétvégéhez ugyanúgy állunk hozzá. Ha valami nem törik el, ne javítsd meg!” – mondta Imolában a hétszeres világbajnok.

„Volt már jó néhány csatánk a Ferrarival, illetve Sebbel is, amikor még náluk versenyzett, és egyszerűen csak leszegett fejjel harcoltunk. Tesszük a dolgunkat, imádjuk a kihívást. Ahogy már mondtam, izgalmas számunkra, hogy ilyen kihívás vár ránk, és nem ijedünk meg tőle.”

Bár a bahreini időmérőn közel 4 tizeddel alulmaradt Verstappennel szemben, Hamilton kevesebb mint 1 tizedes előnnyel győzött a versenyen. 

„Pozitív érzések vannak bennem az eredményekkel kapcsolatban, ami ugyanakkor egy nehéz hétvége volt. Azt gondolom, világos volt, hogy a Red Bull nagyon-nagyon jól kezdett, nagyszerű csomagjuk van, Max Verstappen pedig rendkívül jól vezet. Szóval jó idény vár ránk.”

„Természetesen nem tudjuk, mire számíthatunk a következő versenyeken az eltérő hőmérsékletek és aszfaltminőség miatt, de szórakoztató lesz így vagy úgy.”

„Bízom abban, hogy ez a rajongók számára is izgalmas lesz – főleg ezekben a nehéz időkben kell a legjobb szórakozást nyújtanunk nekik. Egyszerűen a legjobb versenyzőkkel akarunk harcolni, a lehető legszorosabb csatákat akarjuk vívni. Remélhetőleg jobb formával tudunk előrukkolni riválisainknál a jó eredmény elérése érdekében.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!