Érzelmekkel teli hétvége vár a Manorra Monacóban

Érzelmekkel teli hétvége vár Monacóban a Manor Forma-1-es csapatára – a kiscsapat korábbi versenyzőjéért, Jules Bianchiért fog pályára gurulni.


Érzelmekkel teli hétvége vár Monacóban a Manor Forma-1-es csapatára – a kiscsapat korábbi versenyzőjéért, Jules Bianchiért fog pályára gurulni.

A francia versenyző a tavalyi, monte-carlói versenyen a csapat történetének első pontjait szerezte, az évad későbbi részében, Japánban azonban súlyos balesetet szenvedett, és azóta is kómában fekszik.

„Kétség sem férhet hozzá, hogy ez egy érzelemdús hétvége lesz a csapat számára” – mondta Graeme Lowdon sportigazgató az AUTOSPORT-nak.

„A csapaton belül rengetegen gondolnak erre, én magam is, szóval nagyon nehéz lesz. Monacóba visszatérve mindenkiben előjönnek a szép emlékek egy olyan csapattársról, aki jelenleg kórházban fekszik.”

„Mindenkinek lesznek nehéz pillanatai emiatt, elsősorban természetesen Jules miatt, de amiatt is, mert a tavalyi egy nagyon emlékezetes hétvége volt számunkra.”

„Az eredmény természetesen nagyszerű volt, kizárólag a csapatmunkának köszönhetően értük el. De minden sportnak vannak hősei, és ebben a sportban bizony a versenyzők a hősök, Jules pedig azon a napon egy igazán nagyszerű versenyt futott.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!