Esős verseny várhat az F1-es mezőnyre Imolában - F1VILÁG.HU

Esős verseny várhat az F1-es mezőnyre Imolában

HIRDETÉS
A jelenlegi meteorológiai előrejelzések szerint jó esély van arra, hogy esős körülmények között rendezik majd meg a Forma-1-es világbajnoki sorozat hetedik versenyét, az Emilia-Romagna Nagydíjat.
IMOLA, ITALY - APRIL 22: Max Verstappen of the Netherlands driving the (1) Oracle Red Bull Racing RB18 on track during practice ahead of the F1 Grand Prix of Emilia Romagna at Autodromo Enzo e Dino Ferrari on April 22, 2022 in Imola, Italy. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

A Forma-1 mezőnye az előttünk álló hétvégén vendégeskedik Imolában, az időjósok szerint pedig pénteken és szombaton szikrázó napsütés fogadja majd a csapatokat és versenyzőket. Jelenleg úgy tűnik, a versenyhétvége első napjaiban kellemes tavaszi időjárás várható, a napsütés mellé 24-25℃ hőmérséklet társul majd.

Vasárnapra azonban jöhet a fekete leves: ha hinni lehet a meteorológusoknak, a verseny napjára megérkezhet majd az égi áldás a legendás versenypályára: a hőmérséklet jó néhány fokot csökken majd, és a kellemes tavasz helyett eső fogadhatja a mezőnyt. Az előrejelzések szerint főként délutánra várnak majd zivatarokat, és a szél is jelentősen felerősödik — 10-15 km/órás északkeleti szelet mondanak.

A Forma-1-es Emilia-Romagna Nagydíj eseményeiről az F1IVLÁG.HU egyenesen a helyszínről számol majd be, így érdemes lesz velünk tartani a versenyhétvége során.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!