Friss hírek

Esőverseny várhat az F1 mezőnyére Monacóban

Egyedülálló kihívások várhatnak a Forma-1 mezőnyére a hétvégi Monacói Nagydíjon, az időjárás-előrejelzések szerint ugyanis jó esély van rá, hogy vasárnap eső áztatja majd a hercegség utcáit.

Az előttünk álló hétvégén a 2022-es idény hetedik állomását rendezik Monte-Carlóban, a megszokottól ellentétben pedig idén már nem csütörtökön, hanem pénteken tartják az első edzéseken. Az előrejelzések szerint jobbára napos idő várható holnapra, a legmagasabb hőmérséklet 28°C körül alakulhat.

Az időmérő napján, szombaton is túlnyomóan napos idő vár a mezőnyre, 27°C-os nappali maximummal. A vasárnap viszont időjárási szempontból izgalmasabban alakulhat, a meteorológusok szerint ugyanis szórványosan előfordulhatnak zivatarok, és a legmagasabb nappali hőmérséklet is csak 20°C körül alakulhat. A jelenlegi jóslatok szerint 80% az eső valószínűsége a verseny napjára.

Hirdetés
 

A Forma-1-es Monacói Nagydíj eseményeiről természetesen folyamatosan beszámolunk az F1Világon, az F1Világ Paddockban pedig percrekészen tudósítunk majd az eseményekről.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!