Esőverseny várhat az F1 mezőnyére Monacóban - F1VILÁG.HU

Esőverseny várhat az F1 mezőnyére Monacóban

HIRDETÉS
Egyedülálló kihívások várhatnak a Forma-1 mezőnyére a hétvégi Monacói Nagydíjon, az időjárás-előrejelzések szerint ugyanis jó esély van rá, hogy vasárnap eső áztatja majd a hercegség utcáit.
ISTANBUL, TURKEY - NOVEMBER 14: Smoke pours off wet tyres in the Red Bull Racing garage during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of Turkey at Intercity Istanbul Park on November 14, 2020 in Istanbul, Turkey. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Az előttünk álló hétvégén a 2022-es idény hetedik állomását rendezik Monte-Carlóban, a megszokottól ellentétben pedig idén már nem csütörtökön, hanem pénteken tartják az első edzéseken. Az előrejelzések szerint jobbára napos idő várható holnapra, a legmagasabb hőmérséklet 28°C körül alakulhat.

Az időmérő napján, szombaton is túlnyomóan napos idő vár a mezőnyre, 27°C-os nappali maximummal. A vasárnap viszont időjárási szempontból izgalmasabban alakulhat, a meteorológusok szerint ugyanis szórványosan előfordulhatnak zivatarok, és a legmagasabb nappali hőmérséklet is csak 20°C körül alakulhat. A jelenlegi jóslatok szerint 80% az eső valószínűsége a verseny napjára.

A Forma-1-es Monacói Nagydíj eseményeiről természetesen folyamatosan beszámolunk az F1Világon, az F1Világ Paddockban pedig percrekészen tudósítunk majd az eseményekről.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!