Toszkán Nagydíj

Exkluzív: Hamarosan bejelentik, Hülkenberg a Renault-nál marad!

Nico Hülkenberg (GER) Renault F1 Team RS19.
Hungarian Grand Prix, Friday 2nd August 2019. Budapest, Hungary.
Fotó: Renault
A Renault versenyzője, Nico Hülkenberg az F1VILÁG.HU-nak adott interjújában nemrég elárulta, várhatóan hamarosan bejelentik, hogy 2020-ban is a francia istállónál folytatja Forma-1-es pályafutását.

A német versenyző még 2017-ben csatlakozott a Renault csapatához, ez tehát már a harmadik közös szezonjuk a Forma-1-ben, szerződése azonban az idei évad végén lejár a csapattal.

Hülkenberg már többször kifejtette, szeretne az istállónál maradni, hiszen egyelőre nem sikerült elérniük azokat az eredményeket, melyeket célul tűztek ki, a szerződés meghosszabbítását mindmáig nem erősítették meg.

Amikor az F1VILÁG.HU nemrég arról faggatta Hülkenberget, mikor jelentik be, hogy 2020-ban is marad a Renault-nál, a német versenyző így felelt: „Szerintem hamarosan!”

„Pozitívak az előjelek, a menedzsmentem azt mondta, hogy a Renault is velem szeretné folytatni, akárcsak én velük. Ez már a harmadik közös évünk, bár a céljainkat még nem sikerült elérnünk. Ez is az egyik oka annak, hogy folytatni akarjuk a közös munkát, el akarjuk érni ezeket a célokat jövőre, illetve az azt követő években.”

„Szóval remélem, hogy hamarosan jó hírekkel szolgálhatok.”

Hülkenberg hozzátette, csapattársával, Daniel Ricciardóval is kiválóan tud együtt dolgozni, így ez sem okozhat problémát a folytatásban.

„Remek a munkakapcsolatunk. Szerintem jó csapatot alkotunk, kiválóan tudunk együtt dolgozni, próbáljuk keményen nyomni. Emellett pedig jól kijövünk egymással, szóval nincsenek problémák.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS