Ezt üzenné Hamilton fiatalabb önmagának

Fotó: Mercedes
Großer Preis von Bahrain 2018, Sonntag - Wolfgang Wilhelm Lewis Hamilton Mercedes

2020 végéig biztosan versenyezni fog a Forma-1-ben a sportág négyszeres világbajnoka, Lewis Hamilton – a brit 2 évvel hosszabbította meg szerződését jelenlegi csapatával, a Mercedesszel, most pedig elárulja, mit üzenne fiatalabb önmagának.

Hamilton 2007-ben mutatkozott be a száguldó cirkuszban a McLaren színeiben, és bár már első évében a világbajnoki címért harcolhatott, nem volt egyszerű dolga.

A brit végül 2008-ban, 2014-ban, 2015-ben és 2017-ben is világbajnok lett.

Nemrég a Forma-1 hivatalos Youtube-csatornája tett közzé egy videót, melyben Hamilton üzen fiatalabb önmagának. A teljes szöveg átiratát változtatás nélkül közöljük.

„Kedves Lewis!

Lewis vagyok a jövőből. Szeretnék elmondani neked néhány gondolatot, mert be fogsz mutatkozni a Forma-1-ben. Hihetetlen utazás lesz, de szeretnék adni neked néhány tippet, hogy egy kicsit talán könnyebben vedd az akadályokat.

Próbálj meg jobban bízni önmagadban. Sokszor terrorizáltak, sok mindenen mentél keresztül az iskolában… Légy eltökéltebb, járj emelt fővel, és higgy abban, hogy megérdemled, hogy itt legyél, akármit mondanak.

Videó: Így üzen Hamilton fiatalabb önmagának

A pozitivitás a minden! Lesznek rossz pillanatok, rossz versenyek… Tudom, milyen érzés. De ezek még messze vannak, és már tudom, hogyan kell átvészelni ezeket. Rá kell jönnöd, hogy a múlton nem lehet változtatni. Minden, amit tehetsz, hogy a jövőn változtatsz!

Ó, igen, az első év, a 2007-es… Meg tudod nyerni a világbajnokságot, csak néhány apró dolgon kell változtatnod. Figyelj a bokszbejáratra Kínában.

Fotó: Bridgestone

Ne engedd, hogy az FIA kiszúrjon veled Spában. Óvatosnak kell lenned. Azt mondják majd, rendben van, ha elengeded magad mellett Kimit, hogy eleget tettél, és aztán a verseny végén nem engedik, hogy megtartsd a győzelmet. Szóval újra meg kell tenned, el kell engedned Kimit, hagynod kell, hogy elmenjen, hogy ne legyen kifogásuk ellene.

De ne bízz senkiben… kivéve magadban és az édesapádban. Apukád az első naptól kezdve ott lesz veled, és senki nem fog jobban küzdeni érted, mint ő. Próbáld egy kicsit megérteni ezt a szülői helyzetet, a válást. Ez nem egy könnyű utazás, és soha nem is lesz könnyebb. De segíthetsz a kontrollálásában, és utat mutathatsz abban, hogy úgymond összehozd őket. Minél előbb megteszed ezt, annál egészségesebb lesz az egész a jövőben.

Lesznek nagyszerű kapcsolataid az út során. Sok gyönyörű nővel találkozol majd. Én csak annyit mondanék, adj időt magadnak. Költsd bölcsen a pénzed, de élvezd. Nem kell takarékosnak lenned, csak érezd jól magad, költs a barátaidra, a családodra. De haver… élj vele. Élj vele, amennyire csak tudsz.

Rengeteg potenciál van benned, több, mint bárki másban, aki ellen versenyzel… Szóval adj bele mindent!”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS