Friss hírek

F1: A szombati időmérő lesz a prioritás

Komoly eső fogadta a Forma-1 mezőnyét szombat reggel Oroszországban, így jó esély van rá, hogy csak vasárnap délelőtt tartják meg az időmérő edzést.

A Forma-2-es sorozat szombat délelőtti sprintfutamát már el kellett halasztani a kedvezőtlen körülmények miatt, a Forma-1-es program pedig magyar idő szerint 11 órakor folytatódna a 3. szabadedzéssel.

A tervek szerint az időmérő edzést délután 2 órakor tartják, a rossz időjárás miatt azonban természetesen vannak vészforgatókönyvek.

A Forma-1 állandó versenyigazgatója, Michael Masi szombat délelőtt újságíróknak arról beszélt, a mai időmérő lesz a prioritás, ám összeállítanak egy új programot vasárnapra arra az esetre, ha az eső miatt mégsem sikerül lebonyolítani.

Az FIA megpróbálja időben elindítani a mára tervezett programokat, az időjárás miatt azonban jó esély van rá, hogy a 11 órakor kezdődő utolsó szabadedzést egész egyszerűen törlik, nem lesz tehát halasztgatás.

Az időmérő esetében viszont más a helyzet: 14 órakor várhatóan elkezdik az élő közvetítést is, ha pedig a körülmények nem javulnak, folyamatosan tolják majd a kezdést.

Az F1Világon természetesen folyamatosan beszámolunk a legfrissebb hírekről, az F1Világ Paddockban pedig percrekész információkkal szolgálunk a szocsi eseményekkel kapcsolatban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!