F1: Egy Pirelli-munkatárs is koronavírussal fertőződött

Alfa Romeo Racing Team, ambiance during the first session of the Formula 1 Pre-season testing 2020 from February 19 to 21, 2020 on the Circuit de Barcelona-Catalunya, in Montmelo, Barcelona, Spain - Photo Florent Gooden / DPPI Pirelli
Fotó: Alfa Romeo Racing
A Forma-1 kizárólagos gumiszállítója, a Pirelli hétfőn megerősítette, egyik kollégájuk koronavírus-tesztje is pozitív eredményt mutatott Melbourne-ben.

Mint ismert, a koronavírus-járvány miatt törölni kellett a múlt hétvégére tervezett Ausztrál Nagydíjat, miután a McLaren egyik csapattagjánál koronavírust diagnosztizáltak, az istálló pedig emiatt visszalépett a szerepléstől.

Hétfőn kiderült, a Pirelli egyik munkatársa is koronavírussal fertőződött, így ő is karanténba került Melbourne-ben, jelenleg pedig az ausztrál egészségügyi hatóságok iránymutatásait követi.

„Ezek a hatóságok megerősítették a Pirellinek azt is, hogy az említett személy nem került kapcsolatba olyan harmadik felekkel, akik miatt egyéb személyeket megelőző intézkedés alá kellene vonni” – áll a gyártó közleményében.

„A Pirelli folyamatosan figyelemmel kíséri a helyzetet a közegészségügyi és vállalati iránymutatások figyelembe vételével.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS