F1-es relikviákkal segíthetsz a kis Zentének - F1VILÁG.HU

F1-es relikviákkal segíthetsz a kis Zentének

HIRDETÉS
Forma-1-es relikviák vásárlásával is segíthetsz a kis Zentének, akinek most az egész ország gyűjt: 700 millió forint az a gyógyszer, amely a kisfiú gyógyulásában segítene.
Zente gyűjtés

Zente egy másfél éves kisfiú, aki súlyos genetikai rendellenességgel, gerincvelői izomsorvadással született. 700 millió forintra lenne szükség ahhoz, hogy Zente a gyógyulás útjára lépjen, szülei ezért gyűjtésbe kezdtek. 

Elképesztő az összefogás, ami az elmúlt napokban alakult ki Magyarországon: már több mint 400 millió forint gyűjt össze a kisfiú részére, így az óriási összeg 65 százaléka már megvan. 

Jótékonysági licitet is szerveztek Zente részére, a Facebook csoportban bárki felajánlást tehet, a licit összege pedig minden esetben a kisfiúé lesz. 

Forma-1-es felajánlások is érkeztek: Kimi Räikkönen, Felipe Massa és Christian Horner aláírására is lehet licitálni – összegyűjtöttük a Facebook posztokat! 

A Civil jótékonysági licit Zentéért csoportban pedig egy Felipe Massa és egy Kimi Räikkönen aláírás is gazdára vár. A csoportba csatlakozni kell, mielőtt valaki licitálna. 

A Christian Horner által aláírt baseball sapkára pedig itt licitálhattok.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!