F1-es teszt: A bahreini zárónap eseményei élőben - F1VILÁG.HU

F1-es teszt: A bahreini zárónap eseményei élőben

HIRDETÉS
Két tesztnapon túl van már a Forma-1 mezőnye Bahreinben, pénteken tehát az utolsó 8 óra vár a királykategória mezőnyére a szezonnyitó futamnak is otthont adó sivatagi versenypályán.
BAHRAIN INTERNATIONAL CIRCUIT, BAHRAIN - FEBRUARY 22: Fernando Alonso, Aston Martin AMR24 during the Pre-Season Test at Bahrain International Circuit on Thursday February 22, 2024 in Sakhir, Bahrain. (Photo by Simon Galloway / LAT Images)

Míg az első tesztnapon Max Verstappen, addig csütörtökön Carlos Sainz volt a leggyorsabb Bahreinben, összességében pedig elmondható, a Forma-1 csapatai meglehetősen produktív munkát tudnak végezni a teszt során, hiszen elvétve tapasztaltak csak megbízhatósági gondokat.

Ez különösen fontos, hiszen a három téli tesztnap rendkívül kevés — így komoly jelentősége lesz annak is, hogy a mai zárónapon is hasonlóan eredményes munkát végezzen mindenki.

Bár a teszt eredményeiből nehéz még következtetéseket levonni, az utolsó tesztnapon talán látunk majd időmérős szimulációkat — vagy legalábbis könnyebb autóval megfutott gyorsköröket, amik némi támpontot adhatnak az erőviszonyok feltérképezésében.

A harmadik bahreini tesztnapról is élő szöveges tudósítás formájában számolunk be, érdemes tehát velünk tartani 8 órától kora este 17 óráig. Várunk mindenkit!

  Megosztás

  Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

  A legfrissebbek

  F1-es teszt: A bahreini zárónap eseményei élőben
  Ekkor rajtol a Forma-1-es Kínai Nagydíj
  Fogadj és nyerj! Tedd meg a téteket az F1-es Kínai Nagydíjra! (x)
  Norris: Nem lesz esélyünk a dobogóra Kínában
  Alonso ismét erőn felül teljesített, nehéz versenyre számít
  Az FIA elutasította az Aston Martin óvását

  Kövess minket a Facebookon is!

  Kövess minket a Facebookon is!