F1 nézők nélkül: Mi lesz a belépőjegyemmel? - F1VILÁG.HU

F1 nézők nélkül: Mi lesz a belépőjegyemmel?

HIRDETÉS
Kedden bejelentették, a 2020-as Forma-1-es Magyar Nagydíjat július 17-19. között rendezik meg. Bár örömteli, hogy a száguldó cirkusz mezőnye hazánkba látogat, sajnálatos módon nézők nem vehetnek részt az eseményen. De mi van, ha már jegyet váltottál a futamra?
07 RAIKKONEN Kimi (fin), Alfa Romeo Racing C38, action during the 2019 Formula One World Championship, Grand Prix of Hungary from august 1 to 4, Hungaroring, Budapest - Photo Florent Gooden / DPPI

A koronavírus-járvány miatt a Forma-1 európai versenyeit zárt kapuk mögött, nézők nélkül rendezik meg. Ez természetesen vonatkozik a július közepén esedékes Magyar Nagydíjra is.

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója még áprilisban azt mondta az F1Világnak, remekül alakultak a jegyeladások a járvány kirobbanásáig, így természetesen nagyon csalódottak, hogy nem fogadhatják a lelkes publikumot a mogyoródi versenypályán.

Azok, akik jegyet váltottak az idei versenyre, alapvetően két lehetőség közül választhatnak: vagy a jövő évi Magyar Nagydíjon használják azt fel, vagy visszatérítést kérnek! Az alábbiakban a Hungaroring részletes tájékoztatását tesszük közzé az F1-es belépőjegyekkel kapcsolatban.

Nem kaptam meg a választási lehetőségeimet tartalmazó e-mailt. Mit tegyek?

Amennyiben nem kapta meg a választási lehetőségeit tartalmazó e-mailt, ne aggódjon. Ezek az e-mailek szakaszosan kerülnek kiküldésre 2020.06.15-ig. Kérjük, nézze meg a spam mappáját is. Ha a jelzett dátumig mégsem kapta meg az e-mailt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a jegyértékesítőjével.

Átvihetem a 2020-as jegyem 2021-re?

Természetesen. Nagyon várjuk, hogy találkozzunk 2021-ben a Hungaroringen. Hivatalos jegyértékesítőink a hét folyamán küldik ki vásárlóink részére az e-mailt, amely részletezi hogyan lehet a belépőjegyeket átvinni a 2021-es évre vagy visszatérítést igényelni. Köszönjük türelmét.

Kaphatok visszatérítést a rendelésemre?

Sajnáljuk, hogy nem találkozunk a 2020-as Formula 1 Magyar Nagydíjon, de természetesen, visszatérítést biztosítunk a rendelésére vonatkozóan. Hivatalos jegyértékesítőink a hét folyamán küldik ki vásárlóink részére az e-mailt, amely részletezi hogyan lehet a belépőjegyeket átvinni a 2021-es évre vagy visszatérítést igényelni. Köszönjük türelmét.

Hirdetés

A jegyek érvényesítését 2021-re opciót választottam. Kapok megerősítő e-mailt?  

Örömmel vesszük, hogy jegyét érvényesítteti 2021-re. Kellett, hogy kapjon az érvényesítés megerősítéséről egy automatikus e-mailt. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag esetleg nem kapta meg, kérjük, lépjen kapcsolatba a jegyértékesítőjével (elérhetőséget megtalálja a weboldalán). Örömmel várjuk 2021-ben.

A visszatérítés opciót választottam. Kapok megerősítő e-mailt?

Kellett, hogy kapjon a visszatérítési kérelméről egy automatikus e-mailt. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag esetleg nem kapta meg, kérjük, lépjen kapcsolatba a jegyértékesítőjével (elérhetőséget megtalálja a weboldalán).

Nem kaptam meg a visszatérítést.

Tudjuk, hogy néhány vásárlónk nem olyan gyorsan kapják meg a visszatérítést, mint remélték. Sajnos, technikai követelmények kialakítása és engedélyezési folyamatok miatt, illetve a tranzakciók számossága miatt ez a folyamat időt igényel.

A visszatérítés opciót választottam, de meggondoltam maga. Mit tegyek?

Ha a visszatérítést választotta és meggondolta magát mielőtt a visszatérítés számlát e-mailben kiküldtük, kérjük, lépjen kapcsolatba a jegyértékesítőjével. Amennyiben a visszatérítés számla elkészült, sajnos nem áll módunkban a jegyet a 2021-es évre érvényesíteni. Ugyanakkor lehetősége lesz a 2021-es eseményre jegyet vásárolni, amikor a jegyértékesítést megkezdjük.

Mi a visszatérítés értéke?

Az Ön által a belépőjegyekre kifizetett összeg.

Mennyi ideig tart a visszatérítést megkapni?

Célunk az, hogy 3 hónapon belül a teljes visszatérítési folyamatot lezárjuk. Köszönjük türelmét.

Kaphatok-e a rendelésem egy részére visszatérítést?

Sajnos nem, csak az adott számlán szereplő teljes belépőjegy mennyiségre. Ugyanakkor lehetősége lesz a 2021-es eseményre jegyet vásárolni, amikor a jegyértékesítést megkezdjük.

Már nincs meg a rendeléskor használt bankkártyám/bankszámlám, mit tegyek?

Kérjük, lépjen kapcsolatba a jegyértékesítőjével mielőtt a visszatérítési igényét a weboldalon (a kiküldött e-mail linkjén keresztül) megerősítené. 

Bankkártyám/Bankszámlám forint alapú. Hogyan térítik rá vissza a jegy árát?

A kifizetett belépőjegyek Euroban feltüntetett árát utaljuk vissza Önnek. Az Ön bankkártyáján/bankszámlájára forintban érkező összeg az Ön bankjának jóváírás napi konverziós árfolyamtól függ. 

Vásárláskor készpénzben és/vagy utalvánnyal fizettem. Hogy kapom vissza a pénzt?

Kérjük vegye fel a kapcsolatot jegyértékesítőjével, mielőtt elfogadja a levélben küldött jegyek visszatérítése opciót. A visszatérítést átutalással fogja megkapni.

Már megkaptam a 2020-as jegyeimet, vissza kell küldjem azokat?

Amennyiben már megkapta a 2020-ra szóló belépőjegyeit, nem szükséges azokat visszaküldeni. A 2021-es évre szóló Print@Home jegyeit az év második felében fogjuk küldeni e-mailben.

Gyerekjegyet vásároltam, de gyermekem 2021-ben már felnőtt lesz – ha átviszem a jegyet jövő évre, mi lesz a gyerekjeggyel?

Örömmel várjuk 2021-ben. Kérjük, erősítse meg átviteli szándékát a weboldalon (a kiküldött e-mail linkjén keresztül). Kivételesen gyermeke számára is érvényes lesz a jegy 2021-re, be fog tudni lépni vele.

Meg szeretném tartani a jegyeimet 2021-re, de upgrade kérhető-e hozzá?

Köszönjük, hogy a jegyek 2021-re történő érvényesítését választotta. Sajnos upgrade és/vagy módosítás nem kérhető a jegyekhez. Amennyiben ezt szeretné, kérjük, válassza a visszatérítés opciót. Lehetősége lesz a 2021-es eseményre jegyet vásárolni, amikor a jegyértékesítést megkezdjük.

Nem tudok a 2021-es rendezvényen részt venni. Átvihetem a jegyem 2022-re?

Sajnos a 2022-es évre és az azt követő évekre nem lehet átvinni a jegyet. Ez esetben szíveskedjen a visszatérítés opciót választani.

Az érvényesítést választottam, de mi történik, ha a Formula 1 Magyar Nagydíj 2021 időpontja nem lesz számomra megfelelő?

Örülünk, hogy az érvényesítést választotta és reméljük, hogy találkozunk Önnel a jövő évben. Amennyiben az időpont mégsem felel meg Önnek, az új dátum általunk történő kihirdetésétől számított 14 napon belül írásban elállhat a választásától és visszakérheti a 2021-re érvényesített jegyeinek árát. Kérjük, kövesse a Hungaroring és a hivatalos jegyértékesítők weblapját és közösségi média oldalait a legfrissebb bejelentésekért.

Mikor kezdődik a 2021-re a jegyértékesítés?

Reméljük, hogy a Formula 1 Magyar Nagydíj 2021 rendezvény jegyértékesítését a nyáron el tudjuk kezdeni. Kérjük, kövesse a Hungaroring és a hivatalos jegyértékesítők weblapját és közösségi média oldalait a legfrissebb bejelentésekért.

Nem közvetlen a Hungaroring hivatalos jegyértékesítőjétől vettem a jegyet. Kaphatok visszatérítést?

Ön így is jogosult visszatérítésre. Kérjük, lépjen kapcsolatba a jegyértékesítőjével.

Nem látom a kérdésemre a választ. Mit tegyek?

Kérjük, lépjen kapcsolatba a jegyértékesítőjével (elérhetőséget megtalálja a weboldalán).

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!