F1: Pozitív lett az Alfa Romeo csapatfőnökének koronavírus-tesztje - F1VILÁG.HU

F1: Pozitív lett az Alfa Romeo csapatfőnökének koronavírus-tesztje

HIRDETÉS
Pozitív lett az Alfa Romeo Forma-1-es csapatát irányító Frederic Vasseur koronavírus-tesztje – erősítették meg csütörtökön.
VASSEUR Frederic (fra), Team Principal of Alfa Romeo Racing ORLEN, portrait during the Formula 1 Rolex Sakhir Grand Prix 2020, from December 4 to 6, 2020 on the Bahrain International Circuit, in Sakhir, Bahrain - Photo Antonin Vincent / DPPI

A Forma-1 csapatai már Bahreinben vannak, holnaptól tartják ugyanis a háromnapos előszezoni tesztet a sivatagi pályán.

Ahogy tavaly, úgy természetesen szigorú biztonsági intézkedések mellett dolgozik a mezőny, így minden résztvevőt meghatározott időközönként tesztelnek, így természetesen a helyszínekre való elutazások előtt is.

Az F1 vezetősége és az FIA csütörtök este erősítette meg, az Alfa Romeo csapatfőnöke, Frederic Vasseur koronavírus-tesztje pozitív eredményt hozott.

A szakembert még Franciaországban tesztelték, így el sem utazott Bahreinbe. A francia hatóságok előírásainak megfelelően házi karanténba vonult egy hétre.

Az Alfa Romeo közleménye szerint a szakember két nappal későbbi tesztje már negatív lett, ám Vasseur, a csapat, illetve az F1 közösségének érdekében a csapatfőnök nem utazott el Bahreinbe.

A kiadott közlemény szerint az Alfa Romeo többi csapattagja esetében nem hozott pozitív eredményt a PCR-teszt.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!