Február 7-én érkezik az Alfa Romeo új F1-ese - F1VILÁG.HU

Február 7-én érkezik az Alfa Romeo új F1-ese

HIRDETÉS
Február 7-én mutatja be 2023-as Forma-1-es versenyautóját az Alfa Romeo csapata – jelentette be a svájci-olasz istálló pénteken.
Alfa Romeo F1 Team ORLEN C42, mechanical detail during the Alfa Romeo F1 Team Orlen filming day prior the 2022 FIA Formula One World Championship, on the Circuit de Barcelona-Catalunya, from February 27, 2022 in Montmelo, near Barcelona, Spain - Photo Antonin Vincent / DPPI

A Valtteri Bottasszal és Guanyu Zhou-val felálló csapat tavaly a 6. helyen zárta a konstruktőrök versenyét, a versenyzőpáros pedig az idei évre sem változott. Az Alfa Romeo új autójáról február 7-én hull majd le a lepel, egészen pontosan délelőtt 10 órakor. Az eseményt Zürichben tartják majd, a 2023-as autó pedig a C43-as kódjelet viseli majd.

Bár a versenyzői felállás változatlan marad az idei évre, a csapatnál azért történtek változások, a csapatfőnök Frederic Vasseur ugyanis a Ferrarihoz távozott, míg a McLarentől Andreas Seidl érkezett a vezérigazgatói pozícióba, ő lesz majd, aki dönt az új csapatfőnök kilétéről.

Már csupán egyetlen csapat, a Haas nem jelentette be még idei autóbemutatójának időpontját.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!