Februárban kiderül, milyen lesz az Aston Martin F1-es autója - F1VILÁG.HU

Februárban kiderül, milyen lesz az Aston Martin F1-es autója

HIRDETÉS
Februárban mutatja be 2021-es versenyautóját az Aston Martin Forma-1-es csapata – a legendás márkanév a Racing Point csapatának felvásárlása után tér vissza a száguldó cirkuszba.
Aston Martin F1 Team Logo

Az Aston Martin utoljára 1960-ban vett részt az F1-es küzdelmekben, ám azt követően, hogy a Racing Point tulajdonosa, Lawrence Stroll felvásárolta az autógyártót, 2021-ben ismét találkozhatunk a legendás márkanévvel.

Újév napján a csapat már felfedte új identitását: közösségi oldalain bemutatta új logóját, a következő hetekben-hónapokban pedig egyre többet megtudunk majd a Sebastian Vettellel és Lance Stroll-lal felálló istállóról.

Az Aston Martin februárban tart majd egy bemutatót Gaydonben, itt debütál a versenyautók idei fényezése is.

A Racing Point csapata remek évet zárt tavaly: a konstruktőri tabella 3. helyén végeztek, Sergio Perez megszerezte az istálló első F1-es győzelmét is. A mexikói idén már a Red Bullnál folytatja, helyére a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel érkezik, akitől természetesen sokat vár az Aston Martin.

„Egy következő szintre emeli majd a csapatot, és biztos vagyok benne, hogy lesz ezernyi apró dolog, amiben segíteni fog bennünket” – mondta Otmar Szafnauer csapatfőnök.

„Azt gondolom, magával hozza majd egy világbajnok munkamorálját, és ebből mindannyian tanulni szeretnénk. Mindenkinek magasabbra kell tennie a mércét, Sebastian pedig nagyszerű mentor lesz Lance számára is. Még meglehetősen fiatal és nagyon gyors, és nagyszerű Lance számára, hogy egy négyszeres világbajnoktól tanulhat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!