Fejlesztések nélkül érkezett Melbourne-be a Mercedes - F1VILÁG.HU

Fejlesztések nélkül érkezett Melbourne-be a Mercedes

HIRDETÉS
Fejlesztések nélkül érkezett meg a szezon harmadik versenyére, az Ausztrál Nagydíjra a Mercedes Forma-1-es csapata. A Ferrari és a Red Bull eközben újításokkal vértezte fel idei autóját.
2022 Saudi Arabian Grand Prix, Saturday - LAT Images George Russell Mercedes sparks

A Mercedes a szezon első két versenyhétvégéjén rengeteget küszködött autójával, a fő problémát a „delfinezés” jelensége okozta a csapat számára, a túlzott pattogás miatt egész egyszerűen képtelenek optimálisan működtetni a W13-as kódjelű modellt.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által közzétett dokumentum szerint a Mercedesnek Melbourne-ben nincsenek új fejlesztések az autóján, a világbajnoki pontversenyt vezető Ferrari viszont egy új diffúzorral köröz Melbourne-ben. A Red Bull az első szabadedzésen egy új véglapokkal szerelt első szárnyat vitt pályára.

Ami a többi csapatot illeti: a Williams új „beam winggel”, módosított padlólemezzel, első szárnnyal és első fékcsatornákkal érkezett Ausztráliába, az Alpine pedig ugyancsak változtatott a padlólemezén, illetve a hátsó fékdobon.

A Haas egy módosított diffúzorral köröz, a McLaren pedig a hátsó szárnyelemeken változtatott, az Aston Martin pedig egy vadonatúj hátsó szárnnyal dolgozik Melbourne-ben.

A Mercedeshez hasonlóan az Alfa Romeónál és az AlphaTaurinál sincsenek újítások ezen a hétvégén.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Fejlesztések nélkül érkezett Melbourne-be a Mercedes
Az F1-es Kínai Nagydíj sprintfutamának rajtrácsa
Gumielőnyben lehet a Ferrari a szombati sprintfutamon
Sainz már most tudja, min akar változtatni az autón az időmérőre
Ötszörös pénzt fizet a fogadóiroda Norris sprintgyőzelmére! (x)

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!