Fejlesztésekkel készül Barcelonára a Honda

Komoly fejlesztésekkel készül a soron következő, barcelonai tesztre a Forma-1-be idén visszatérő Honda.


Komoly fejlesztésekkel készül a soron következő, barcelonai tesztre a Forma-1-be idén visszatérő Honda.

A japán vállalat a McLarennel kötött szövetséget, a héten lezajlott első, jerezi gyakorlás azonban problémákkal teli volt számukra.

A McLaren versenyzői összesen mindössze 79 kört tudtak megtenni a négy nap alatt, így teljesen világos, komoly előrelépésre lesz szükség ahhoz, hogy a melbourne-i idénynyitóra jól felkészüljön a páros.

„Számos nehézséggel kellett szembenéznünk ezen a héten, de a következő, barcelonai teszt előtt meg fogjuk oldani ezeket és ismét munkához látunk” – mondta magabiztosan Arai Jasuhisa, a Honda motorsport-főnöke.

„Az új motor előrelépés lesz, hiszen lépésről-lépésre haladunk. Néhány elem már versenykész is lesz, de nem minden. Lesz még olyan, amit csak tesztelünk, és csak Melbourne előtt konfirmáljuk őket.”

Arai azt mondja, a nehéz kezdés ellenére meg van győződve arról, hogy a McLaren-Honda képes lesz erős teljesítményt nyújtani idén.

„Nem voltak jelentős gondjaink. A csomagunk nagyon szűkre szabott, de néhány dolgot már le tudtunk ellenőrizni. Szűk csomag, de nem volt nagy baj vele.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!