Orosz Nagydíj

Felébredt Schumacher!

Nincs már kómában a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher! Sabine Kehm, a versenyző szóvivője hétfőn sajtóközleményben adott tájékoztatást a német legenda állapotáról.Nincs már kómában a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher!

A versenyző menedzsere, Sabine Kehm hétfőn sajtóközleményt juttatott el a média képviselőinek, melyben arról adott tájékoztatást, Schumachert nemrég átszállították a grenoble-i klinikáról, és „nincs már kómában”.

A Kehm által kiadott kommüniké leírja, a hétszeres világbajnokra hosszú rehabilitáció vár, állapotáról pontosabbat nem árultak el.

A család szeretne köszönetet mondani mindenkinek, aki támogatásáról biztosította a Forma-1 legsikeresebb versenyzőjét és szeretteit, továbbá a versenyzőt ápoló szakembereknek, illetve a balesetkor elsősegélyt nyújtóknak.

A közleményben Kehm leírja, Schumi rehabilitációja a nyilvánosságtól elzárva folytatódik.

A Bild című német lap úgy tudja, a hétszeres világbajnok kommunikál környezetével, különösen feleségével, Corinnával, illetve gyermekeivel.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS