A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Félő, hogy nem készül el Sainz autója a versenyre

A Toro Rosso nagy harcban van az idővel, hogy helyre tudja pofozni Carlos Sainz összetört autóját az Amerikai Nagydíjra.


A Toro Rosso nagy harcban van az idővel, hogy helyre tudja pofozni Carlos Sainz összetört autóját az Amerikai Nagydíjra.

A spanyol versenyző a helyi idő szerint vasárnap délelőtt megrendezett időmérő edzés első etapjában vesztette el autója felett az uralmát, megcsúszott a vizes burkolaton és lebontotta versenygépének elejét, ami miatt egy időre meg is állították az edzést.

Mivel a tréning vége és a futam rajtja között csupán négy óra van, a szerelők azonnal meg is kezdték az autó szerelését, ám egyelőre nem tudni, időben végeznek-e.

Arra a kérdésre, hogy elkészül-e az autója a versenyre, Sainz így felelt: „Majd meglátjuk, de nagyon bízom benne, hiszen vissza szeretném adni a csapatnak, mindazt a kemény munkát, amit eddig elvégeztek, és egy remek versenyt szeretnék futni, szóval remélem, hogy elkészül az autóm a versenyre.”

Sainz azt is bevallotta, hogy az ő hibája volt a baleset, azonban hozzátette, hogy semmit nem tudott tenni, miután autója felúszott a vízen.

„Csalódott vagyok. Az egész hétvégén remek volt a sebességünk, a második körre érkeztem meg, és a harmadik kanyarban egy vízátfolyásra hajtottam, és mikor ilyen megtörténik, csak utas vagy az autódban, nem tudsz mit csinálni.”

„Bosszantó, hogy mindez pont abban a kanyarban történt, ahol olyan közel van a fal, így már nem volt elég idő és hely az ütközés elkerülésére.”

Sainz csapattársa, Max Verstappen a nyolcadik helyen végzett.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!