Fent maradnak a főszponzor logói a Haas autóin

Romain Grosjean, Haas,
Fotó: Haas
Nem fogja eltávolítani a Rich Energy logóit autóiról a Haas Forma-1-es csapata, habár az energiaital-gyártó vállalat szerdán jelezte, szerződést bont a csapattal.

A Rich Energy szerdán Twitter-üzenetben közölte, a csapat gyenge teljesítménye miatt nem kívánja folytatni az együttműködést a Haasszal, habár úgy tudni, a cég részvényesei mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a két fél közti partnerséget.

Az amerikai istállót irányító Günther Steiner csütörtökön újságíróknak nyilatkozva elárulta, „meglepetés” volt számára is a cég szerda esti közlése.

A szakember elárulta, a Rich Energy márkajelzései fent maradnak a csapat autóin, illetve a versenyzők és szerelők öltözékein, ám hogy hosszabb távon mi várható, azzal kapcsolatban nem tudott részleteket elárulni.

„Szeretnénk többet mondani, és remélem, hogy tiszteletben tartják ezt. Nem akarok senkit nehéz helyzetbe hozni. De nem mondhatok semmit ezzel kapcsolatban.”

„Fent lesznek az autón ezen a hétvégén, a továbbiakat pedig meg kell oldanunk. A kereskedelmi megállapodás nem teszi lehetővé, hogy beszéljek a dologról, és nem akarom tovább keverni az ügyet.”

Steiner hozzátette, továbbra is arra összpontosítanak, hogy jó teljesítményt nyújtsanak a versenypályán.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!