Friss hírek

Ferrari: 2019-ben győzhetünk!

A Ferrari elnöke, Louis Camirelli azt mondja, nem mondtak még le a 2018-as konstruktőri bajnoki címről, ám a céljuk leginkább az, hogy jövőre mindkét bajnoki címet behúzzák.

A Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton már Mexikóban bebiztosította újabb világbajnoki címét, így Sebastian Vettelnek már matematikai esélye sincs a végső diadalra.

Hirdetés
 

Louis Camirelli a minap egy telefoninterjúban azt mondta, nem volt szerencséjük idén, ám mindent megtesznek azért, hogy a hátralévő két versenyen megnehezítsék a Mercedes dolgát.

„A 2018-as szezon balszerencsésen alakult a Ferrari számára” – mondta a szakember.

„Még két verseny hátravan, és mindent beleadunk, de ez egyértelmű. 2008 óta ez volt a legjobb évünk. Még van esélyünk arra, hogy megnyerjük a konstruktőri bajnokságot, és nem adjuk olcsón a bőrünket.”

Camirelli hozzátette, jövőre még jobban rákapcsolnak, a céljuk pedig továbbra is változatlan: „A 2019-es egy még jobb idény lesz, és győzhetünk.”

Ami a 2021-től érvényes szabályváltozásokat illeti: a Ferrari ügyvezetője azt mondja, a technikai részleteket tekintve már közelednek az álláspontok.

„Ami a technológiát illeti, közel vagyunk a megállapodáshoz. Ami a politikát illeti, már kevésbé. Ott van a költségvetési plafon bevezetése… Alacsonyabb költségek… Mindenki ezt akarja, de az ördög a részletekben rejlik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ferrari: 2019-ben győzhetünk!
Sainz: Azt kaptuk, amit megérdemeltünk
A Red Bullnál nem számítottak ennyire sikeres szezonra
Binotto távozása óriási feladat elé állítja a Ferrarit
Sainz is reagált Binotto távozásának hírére
Newey: Közel sem biztos, hogy végül a mi koncepciónk lesz a nyerő
Kiderült, melyik rajtszámmal debütál az F1 egyik újonca 2023-ban

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!