Ferrari: A fejlődésünk ígéretes 2021-re nézve is - F1VILÁG.HU

Ferrari: A fejlődésünk ígéretes 2021-re nézve is

HIRDETÉS
Mattia Binotto, a Ferrari F1-es csapatfőnöke szerint az egész istállóra motiválóan hat, hogy látják a fejlődést az elmúlt versenyeken, a Török Nagydíjon pedig idei legjobb eredményüket érték el.
GP TURCHIA  F1/2020 -  DOMENICA 15/11/2020  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Charles Leclerc Sebastian Vettel

A Ferrari történetének egyik leggyengébb szezonját teljesíti az idei évben, a Török Nagydíjon azonban Sebastian Vettel a 3., míg Charles Leclerc a 4. helyen ért célba, ezzel megszerezve a csapat idei legjobb eredményét

Binotto nem volt ott a Török Nagydíj helyszínén (Vettel elmondta, többször kellene otthon hagyniuk őt), azonban elmondta, örömmel látta az eredményt, és ez megerősíti őket abban, hogy jó irányba haladnak – figyelembe véve a 2021-es szezont is

„Nyilvánvalóan nagyon fontos a Ferrari számára, hogy jól teljesítsünk” – nyilatkozta Binotto. „Tudtuk, hogy fejlesztettük az autót, és ha az elmúlt futamokat nézzük, akkor a versenypozícióinkon is javítottunk. Úgy gondolom, az autó következetesebb és gyorsabb lett.”

„Szóval remek, hogy legalább ilyen eredményeket elértünk, mert ez a következő évre nézve jó: jó így előretekinteni a következő futamokra is. Úgy gondolom, hogy még a konstruktőri bajnokságot illetően sincs vége semminek. Szóval lelkesítő a helyzet.”

„Sok ember keményen dolgozik a gyárban, megpróbálják megérteni az autó gyengeségeit, és ezeket célozzuk meg. És főleg a következő szezonra készülünk, és ezek az eredmények mindenkit lelkesítenek.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!