Ferrari: Csak holnap derül fény az igazságra - F1VILÁG.HU

Ferrari: Csak holnap derül fény az igazságra

HIRDETÉS

A Ferrari versenyzői úgy gondolják, hogy semmivel sem lettek okosabbak a szezonnyitó Bahreini Nagydíj első két szabadedzése után, ugyanis mindenki a szombati időmérőre tartogatja erejét.


A Ferrari versenyzői úgy gondolják, hogy semmivel sem lettek okosabbak a szezonnyitó Bahreini Nagydíj első két szabadedzése után, ugyanis mindenki a szombati időmérőre tartogatja erejét.

A délelőtti tréninget nagy meglepetésre a Force India német pilótája, Adrian Sutil nyerte meg, míg délután a Mercedes GP pilótája, Nico Rosberg állt az élre a sivatagi ringen.

Bár Alonso egy második hely után visszacsúszott a kilencedik pozícióba a délutáni tréningen, egyáltalán nincs elkeseredve, mert úgy érzi, hogy még túl korai lenne bármit is mondani a hétvégi erőviszonyokat illetően.

„Fogalmam nincs. Szerintem továbbra is sötétben tapogatózunk, bár természetesen a négy topcsapat közül bármelyik lehet gyors holnap, és bármelyik megszerezheti a rajtelsőséget.”

“Abban is biztos vagyok, hogy lesznek meglepetések, mint a Force India, amely úgy tűnik, nagyon jól megy az ilyen típusú pályákon, de negatív meglepetések is lesznek, akik nem lesznek olyan gyorsak, mint azt várnánk tőlük.”

„Mi viszont továbbra is azt reméljük, hogy mind az időmérőn, mind pedig a versenyen jók leszünk” – folytatta a spanyol, aki egyébként meg volt elégedve a mai munkával, bár hozzátette, hogy egy átlagos pénteki napon vannak túl.

Felipe Massa osztotta csapattársa véleményét, ugyanis szerinte is majd csak az időmérő után kaphatnak tisztább képet az erőviszonyokról, a pénteki nap egyáltalán nem arról szól, hogy ki milyen köridőt tud elérni, sokkal inkább a versenyre való felkészülés áll a középpontban.

„Úgy gondolom, hogy valóban lehetetlen megválaszolni, hogy ki hol áll a mezőnyben, mert nem is futottunk kvalifikációs kört a mai nap folyamán” – mondta.

“Láttuk, hogy néhány autó nagyon gyors volt az első két edzésen, de bízom abban, hogy holnap harcban leszünk a pole pozícióért, de egyelőre nehéz bármit is mondani.”

Hirdetés

A brazil pilóta egyébként a negyedik, és a hetedik helyen végzett a két szabadedzésen.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!