Emilia Romagna Nagydíj

Ne maradj le! Kövesd az imolai eseményeket az F1Világ Paddockban! Kattints!

GP RUSSIA F1/2020 -  SABATO 26/09/2020     
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Charles Leclerc
Fotó: Scuderia Ferrari

Ferrari: Előrelépés történt, jó irányba haladunk

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Ferrari: Előrelépés történt, jó irányba haladunk

Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke úgy érzi, a jó irányba halad a Ferrari a fejlesztésekkel, még akkor is, ha az Orosz Nagydíjon látott újdonságok nem jelentettek óriási fordulópontot a teljesítményt illetően.

A Ferrari versenyzői az Orosz Nagydíjon úgy érezték, az autónál javulás tapasztalható – annak ellenére, hogy a csapat nem várt sokat a hétvégén bevetett aerodinamikai fejlesztésektől

Az autó vezethetősége azonban javult: végül Charles Leclerc a 6. helyen ért célba a vasárnapi versenyen, Sebastian Vettel számára azonban nem jött ki a lépés, ő csak a 13. pozícióban végzett. 

Mattia Binotto csapatfőnök elégedett a fejlesztések hatásával, és örül, hogy a hétvége megerősítette őket abban, hogy jó irányban haladnak. 

„Ha egy mondattal kellene összefoglalnom a hétvégét, akkor azt mondanám, hogy ez egy előrelépés” – mondta Binotto. „Az előző versenyekhez képest mindenképp. A versenyképesség és az eredmények terén tudtunk javítani.”

„Charles egy szép versenyzést mutatott a 6. helyig, szinte mindent kihozott a lehetőségeinkből. A rajtnál nagyon agresszív volt, aztán érett teljesítményt mutatott. Sebastian a rajt utáni kulcsfontosságú pillanatoknál sajnos forgalomban ragadt.”

„Az aerodinamikai újítások, amiket Szocsiba hoztunk, nem jelentettek radikális változásokat a teljesítmény tekintetében, de ami az autó fejlesztését illeti, jó irányba mutatnak” – folytatta Binotto. „Amikor a középmezőny ennyire szoros, akkor nem kell sok, hogy pozíciókat javítsunk. Ezt a tendenciát kell folytatnunk a következő versenyen, a Nürburgringen is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!