Friss hírek

Ferrari: Ez a maximum, de tudjuk, hogy nem elég

Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke úgy gondolja, a Forma-1-es Magyar Nagydíjon elért időmérős eredményük hűen tükrözi azt, hogy jelenleg mire képes az autójuk – azonban tisztában van vele, hogy ez kevés.

A két Ferrari, Sebastian Vettel és Charles Leclerc az 5. és 6. pozíciókat szerezték meg a Magyar Nagydíj időmérő edzésén, és habár mindkét pilóta úgy érzi, az Ausztriában látott teljesítményüknél jobb most az autó, tudják, hogy még mindig jelentősen le vannak maradva ellenfeleiktől. 

„Az időmérős eredmény mutatja a jelenlegi teljesítményünket, és nem igazán lehetünk elégedettek a harmadik rajtsorral, különösen, ha megnézzük az élen állókhoz képest a hátrányunkat” – mondta Binotto. 

Hirdetés
 

Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája 1,3 másodperccel autózott gyorsabb köridőt a Ferrariknál, és Vettel is úgy nyilatkozott, olyan, mintha ellenfeleik egy teljesen más univerzumban versenyeznének.

Ahhoz képest azonban, hogy Ausztriában hol álltak, úgy érzik, a Hungaroring jobban fekszik autóiknak.  

„Ezen a pályán, ami jelentősen különbözik a Red Bull Ringtől, sikerült a legjobbat kihozni az autónkból, még akkor is, ha világos, hogy ez még mindig nem elég” – folytatta Binotto. „A versenyen annyi pontot kell szereznünk, amennyit csak lehet, és ezért minden lehetőséget ki kell használnunk. Mindenre fel kell készülnünk, ha az időjárás bizonytalan marad.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!