Ferrari: Hétvégén újra a Kanada előtti formánkat mutatjuk! - F1VILÁG.HU

Ferrari: Hétvégén újra a Kanada előtti formánkat mutatjuk!

HIRDETÉS
Jó teljesítményt vár a hétvégi Spanyol Nagydíjon a Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Fred Vasseur azok után, hogy a legutóbbi, kanadai hétvégén csúnyán leszerepelt az olasz istálló.
LECLERC Charles (mco), Scuderia Ferrari SF-24, portrait VASSEUR Frédéric (fra), Team Principal & General Manager of the Scuderia Ferrari, portrait during the Formula 1 Rolex Australian Grand Prix 2024, 3rd round of the 2024 Formula One World Championship from March 22 to 24, 2024 on the Albert Park Circuit, in Melbourne, Australia - Photo Xavi Bonilla / DPPI

A Ferrari kettős kieséssel intett búcsút Montrealnak, noha az évad első versenyein igencsak ütőképesnek mutatkozott, és két versenyt is meg tudott nyerni. Az F1-es mezőny ezen a hétvégén már Európában, egészen pontosan Barcelonában vendégeskedik, a Ferrarinál pedig azt remélik, a legjobb helyekért csatázhatnak majd.

„A Spanyol Nagydíjon újra versenyképesek lehetünk, ugyanazzal a teljesítményszinttel, amelyet a Kanadai Nagydíj előtt mutattunk” — fogalmazott Fred Vasseur. „Valójában úgy érkezünk Barcelonába, hogy fellelkesített minket a Ferrari Hypercaron dolgozó kollégáink fantasztikus teljesítménye, akik sorozatban másodszor nyerték meg a Le Mans-i 24 órás versenyt.”

„Értékes tanulságokat vontunk le a montreali hétvégéből, és úgy érezzük, hogy túlléptünk azon. Higgadtan kell dolgoznunk, és továbbra is magunkra kell koncentrálnunk. A barcelonai pályát mindig is nagyszerű erőpróbának tekintették az autó összesített képességeinek vizsgálatára, és arra számítunk, hogy itt visszatérünk a megszokott formánkhoz.”

Vasseur ugyanakkor rámutatott, nem bízhatják el magukat, hiszen az ellenfelek, így a Red Bull, a McLaren és a Mercedes is mindent megtesz a jó eredmény elérése érdekében.

„Az egész szezon során láttuk, hogy az időmérők és a versenyek századmásodperceken múlnak, így létfontosságú lesz számunkra, hogy mindent jól csináljunk, egészen a legapróbb részletekig. Ehhez a legjobb formánkat kell hoznunk, mert csak akkor érhetjük el azokat az eredményeket, amelyekre képesek vagyunk, ha minden egyes szakaszt tökéletesen hajtunk végre.”

„Ez lesz Carlos [Sainz] hazai versenye, és biztos vagyok benne, hogy a rajongók extra támogatása további lendületet ad neki. Érdekes hétvége lesz, és arra számítunk, hogy sok pontot szerzünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!