Ferrari: Hízelgő Hamilton érdeklődése, de korai dönteni - F1VILÁG.HU

Ferrari: Hízelgő Hamilton érdeklődése, de korai dönteni

HIRDETÉS
A Ferrari ügyvezetője, Louis Camilleri szerint semmi jelentősége nincs annak, hogy Lewis Hamilton az idei szezon során több alkalommal is találkozott az olasz istálló elnökével, John Elkannal.
Louis Carey Camilleri Ferrari CEO

A hatszoros világbajnok szerződése 2020 végén jár le a Mercedesnél, a 2021-ben érkező szabályváltozások pedig az élcsapatok között is elindíthatnak pilótamozgást.

Nemcsak Hamilton, hanem Sebastian Vettel szerződése is lejár ugyanis, arról pedig több alkalommal pletykáltak már, hogy Hamilton iránt érdeklődést mutathatnak az olaszok. Csak olaj volt a tűzre, amikor a brit versenyző Abu Dhabiban nem cáfolta, hogy idén két alkalommal is találkozott John Elkannal, a Ferrari elnökével.

A Scuderia ügyvezetője, Louis Camilleri azonban – bár hízelgőnek tartja Hamilton érdeklődését – úgy véli, nincs akkora jelentősége az említett találkozóknak, mint azt egyesek gondolják.

„Ez egy közösségi esemény volt, aminek túl nagy jelentőséget tulajdonítottak. Van néhány közös barátjuk” – mondta Camilleri, aki beszélt a Ferrari jelenlegi versenyzőpárosáról is.

Elmondása szerint Charles Leclercnek „hosszú távú szerződése” van a Ferrarival, ami azt jelenti, hogyha 2021-re változás lesz a Ferrarinál, akkor csak Sebastian Vettel távozik. Camilleri viszont leszögezte, nem kell elsietniük a döntést.

„A tény az, hogy hosszú távú szerződésünk van az egyik versenyzővel, a másiknak pedig 2020 végén jár le a kontraktusa. Nyilván nagyon hízelgő, hogy más versenyzők – és főleg Lewis – szeretnének csatlakozni hozzánk, de elhamarkodott lenne bármiről is dönteni most.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!